L’esmorzar

L’esmorzar hauria de ser l’àpat més important del dia després de 8 – 10 hores en dejú.
Per preparar-nos per  les hores de més activitat de la jornada seria bo consumir el 25% de l’energia total diària, incloent tots els grups d’aliments.

Aquesta és una pràctica que majoritàriament ha desaparegut per culpa del ritme de vida actual. S’hauria de reprendre aquest costum com a exemple per la canalla, ja que si s’inicien en aquest hàbit serà més difícil que el perdin.

El que és important és començar el dia amb l’energia necessària; això canvia totalment la forma d’afrontar la feina, l’escola, o qualsevol activitat com aquesta de caminar que us presentem avui.

Teresa Avilés i Patricia López, Infermeres Comunitàries EAP Sant Adrià-1

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s