“La baralla del cos” Anthony de Mello

 

Una vegada els diversos membres i òrgans del cos , estaven molt enfadats amb l’estómac. Es queixaven que ells havien de buscar l’aliment i donar-lo a l’estómac mentrestant aquest només  devorava el fruit del treball de tots ells.             

De manera que van decidir no donar-li més aliment a l’estómac.

Les mans van deixar de portar-lo a la boca, les dents van deixar de mastegar i la gola va deixar d’empassar. Pensaven que amb això obligarien a l’estómac a espavilar.

 Però l’únic que van aconseguir va ser afeblir el cos, fins al punt que tots ells es van veure en autèntic perill de mort.

 D’aquesta manera van ser ells , en definitiva, els que van aprendre la lliçó,  TOTS TREBALLEM PEL BENESTAR DEL NOSTRE COS .

 

ENSENYANÇA

 L’estómac no pensa, només “devora”el que se li dona; te una funció autòmatica. Som nosaltres d’una manera conscient els que pensem, decidim  i busquem els aliments adequats per nosaltres per  portar a la boca, mastegar-los i empassar-los i així l’estómac en podrà treure els “millors nutrients” pel funcionament del nostre cos i per mantenir i millorar la nostra salut .

 Si donem un bon material a l’estómac, ell en treurà bons nutrients; siguem conscients del que triem per menjar, el nostre cos ens ho agrairà.

Concepció Giner , Infermera Pediàtrica EAP-1 St.Adrià

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s